Ovládání podlahového vytápění pomocí WiFi termostatu 6iE

Řízení systému podlahového vytápění pomocí speciálního termostatu zajišťuje snadné používání, vyšší energetickou účinnost a příjemné teplo po celý rok. V tomto průvodci si projdeme mnoho výhod nového termostatu 6iE WiFi. Zjistíme:

  • Jak termostat 6iE využívá zónové vytápění pro přesnou regulaci
  • Nejjednodušší způsoby, jak nastavit plán vytápění a automatické vytápění
  • Jak chytrý termostat zvyšuje energetickou účinnost
  • Kolik lze ušetřit na účtech za energii
  • Kompatibilita termostatu 6iE s dalšími chytrými zařízeními

Jak nastavit program vytápění

Je skvělý nápad nastavit termostat 6iE tak, aby si uživatel přizpůsobil systém vytápění podle svých rutin. S 6iE je to velmi jednoduché. Zadáte podrobnosti vaší rutiny na intuitivním dotykovém displeji nebo spravujete plán vytápění na dálku z aplikace MyHeating od společnosti Warmup pomocí chytrého telefonu. Pomocí mobilní aplikace MyHeating, resp MyWarmup online portálu, je možné nastavit zapnutí podlahového vytápění v době, kdy jste mimo dům, nebo jednoduše nastavit teplotu, čímž zajistíte, že po návratu bude v domě teplo.

Funkce automatického vytápění

Rozsah řady Warmup WiFi termostatů obsahuje pokročilé technologie včetně funkce automatického vytápění, což znamená, že v případě potřeby zůstane v domácnosti ideální komfortní teplota bez nutnosti nastavovat program vytápění.

Termostat 6iE WiFi využívá technologii SmartGeo, která se dokáže naučit rutiny pro automatické nastavení dokonalé úrovně tepla pro jakékoli požadavky. Funkce SmartGeo optimalizuje výkon topného systému a může vést k úsporám. Využívá komunikaci na pozadí s chytrými telefony pro snížení teploty podlahového vytápění v domácnosti, když jste pryč, a jejímu automatickému zvýšení, když jste na cestě domů.

Zvýší 6iE energetickou účinnost systému?

Protože všichni pracujeme na snižování našich uhlíkových emisí, používání systémů podlahového vytápění s dálkově ovládanými termostaty je skvělý způsob, jak pomoci zlepšit energetickou účinnost domova.

Podlahové vytápění spotřebuje méně energie než tradiční topné systémy, protože pracuje při nižších teplotách a zároveň poskytuje stejnou úroveň komfortu. Je to proto, že využívá sálavého tepelného efektu, který jemně vede teplo přímo do předmětů a osob v prostoru, místo aby pouze ohříval vzduch jako radiátory ovládané ústředním topením. To dramaticky snižuje plýtvání energií. Díky své vylepšené schopnosti šetřit energii prostřednictvím automatického vytápění a dálkového ovládání maximalizuje 6iE tuto stávající účinnost – ušetří až 25 % navíc na spotřebě energie.

Lze termostat 6iE připojit k Amazon Echo nebo Google Home?

Termostat 6iE lze ovládat prostřednictvím dalších chytrých domácích zařízení pomocí platformy IFTTT pro domácí automatizaci. Tato metoda poskytuje jednoduché řešení pro ovládání termostatu pomocí stávajícího hlasového asistenta Alexa, Google Home nebo jiného chytrého hlasového asistenta připojeného k internetu. A vzhledem k “zónovému” přístupu k vytápění podlahového systému lze hlasové ovládání použít k ovládání vytápění konkrétní zóny, nikoli celého domu.

Termostat 6iE je také kompatibilní se systémy řízení budov, takže je ideální pro instalaci ve větších projektech s více topnými zónami.

Kde lze termostat 6iE zakoupit?

Termostat 6iE lze zakoupit online prostřednictvím našeho nabídkového systému. Vyzkoušejte jej ještě dnes a zjistěte, kolik vás bude stát nízkouhlíkový systém vytápění.

Žádost o cenovou nabídku

Vyžádejte si cenovou nabídku vyplněním uvedeného formuláře a brzy vám odpovíme. Pokud chcete, můžete nám zavolat na číslo v levém horním rohu.

Žádost o cenovou nabídku