HomeTermostaty6iE WiFi termostat

6iE WiFi termostat

6iE WiFi termostat

6iE WiFi termostat je vybaven pokročilou technologií, která maximalizuje energetickou účinnost systému podlahového vytápění a pomáhá snižovat účty za energii. Pro použití s elektrickým i teplovodním podlahovým vytápěním. 6iE nevyžaduje programování a využívá nejnovější technologie k zajištění požadované teploty ve správný čas. 

6iE WiFi termostat

6iE a jeho funkce ovládání vytápění

6iE je termostat s dotykovou obrazovkou jakou používají smartphony a poskytuje snadné ovládání. K dispozici je v černé a bílé barvě s ultratenkým designem (16 mm od stěny), bude vypadat skvěle v klasických současných i jednoduchých moderních domácnostech. Lze jej přizpůsobit fotografiemi na pozadí. 

Nastavení je hotové během několika vteřin. Jednoduše naskenujete pomocí aplikace MyHeating QR kód, který se objeví na 6iE a automaticky se připojí k WiFi síti. 

Termostat 6iE pracuje se všemi našimi pokročilými funkcemi pro úsporu energie v aplikaci MyHeating, jako je například SmartGeo. SmartGeo je jedinečná technologie vyvinutá společností Warmup a zabudovaná do aplikace MyHeating, která využívá pokročilý algoritmus k pochopení nejefektivnějšího nastavení vytápění domácnosti.

Pracuje automaticky, učí se zvyky uživatelů a polohu prostřednictvím komunikace na pozadí s chytrým telefonem. Snižuje teplotu, když je uživatel mimo domov a naopak ji zvyšuje na ideální komfortní teplotu až v době, kdy uživatel přijde domů, čímž šetří peníze a energii.

 

 

 

6iE a jeho funkce ovládání vytápění

Aplikace MyHeating

Technologie SmartGeo v rámci partnerské aplikaci MyHeating termostatu 6iE, ovládá topný systém automaticky tím, že ví, jak daleko je uživatel od domu a díky tomu jej vytopí včas před příjezdem domů. Tím se zabrání plýtvání energií a uživatel ušetří na účtech za energii. 

Další informace o aplikaci MyHeating najdete zde > 

Dotykový displej

Díky stejné dotykové obrazovce, jakou mají i smartphony, nabízí termostat 6iE WiFi skutečně snadné použití – jednoduše posouváním a přejetím prstu nastavíte svůj ideální plán vytápění. 

 

Připojení IFTTT 

Termostat 6iE je také kompatibilní s jinými inteligentními zařízeními prostřednictvím platformy IFTTT, což umožňuje komunikaci například mezi WiFi routerem a Amazon Alexa. 

Podívejte se na naše applety zde >

Nikdy se nevracejte do chladného nevytopeného domu a neplaťte vyšší účty za energii. 

Vždy správná teplota

Technologie SmartGeo ™ zajistí, že se dům automaticky zahřeje, když přijedete, a efektivně běží, když jste mimo domov. 

“Předčasný start” podle počasí 

Pokročilá funkce předčasného spuštění, která pracuje s místní předpovědí počasí a aktivuje vytápění ve správný čas, bez ohledu na vnější podmínky. 

Snadné použití

Ovládání topení pomocí termostatu 6iE je snadné a nevyžaduje programování. Nastavení lze provést v několika jednoduchých krocích. 

warmup 6iE smart underfloor heating
Provozní napětí 230 V AC ±15%, 50 Hz
Maximální zatížení  16 A (~3680 W)
Maximální okolní teplota 40 ºC
Rozměry 115 x 90 x 16mm
Velikost obrazovky 3,5 palce
Senzory podlahový a vzduchový senzor
Podlahový senzor typ NTC10k (délka 3 m)
Doporučená hloubka instalační  Doporučená hloubka instalační krabičky je 50 mm (minimálně 35 mm)
Stupeň krytí IP33
Třída Er-P IV
Certifikáty a značky BEAB a CE
Záruka 12 let při instalaci společně s topným systémem Warmup (3 roky v případě použití jiných systémů) 
6iE vyžaduje vždy napájení 230 V AC 
Kompatibilní s elektrickým a teplovodním podlahovým vytápěním
Kompatibilní se systémy ústředního vytápění (kombinované a systémové kotle) s vypínačem pod napětím, vstup 230 V AC
V případě systémů s nízkým napětím nebo bez napětí je nutné použít stykač