HomePodlahové topení

Podlahové topení

S více než 2,5 miliony instalací prodaných ve více než 70 zemích světa nabízí společnost Warmup širokou škálu systémů elektrického podlahového vytápění kompatibilních se všemi typy podlah, místností a projektů. Naše systémy jsou vyvíjeny a testovány v našem vlastním výzkumném centru v Německu a jsou dodávány s nejlepšími akreditacemi, celoživotními zárukami a technickou linkou pro všechny klienty včetně vlastníků domů, montérů, projektantů a prodejců.

Žádost o cenovou nabídku ❯

Vyplňte formulář a obdržíte cenovou nabídku do jednoho pracovního dne.

Najděte distributora ❯

Hledáte distributora nebo instalatéra? Kontaktujte nás a my vám doporučíme nejbližší obchod nebo instalatéra pro váš projekt.

Systémy podlahového vytápění

V sortimentu elektrického podlahového vytápění Warmup je vždy k dispozici řešení pro daný projekt. Systémy Warmup jsou výsledkem více než 24 let zkušeností, výzkumu a vývoje. Díky tomu garantujeme nejvyšší kvalitu podlahového vytápění na trhu s doživotní zárukou. Seznamte se s naším sortimentem.

Ideální pro renovace a projekty s nízkou stavební výškou

Přečtěte si více

Ideální pro novostavby a velké projekty

Přečtěte si více

Široká nabídka teplovodního podlahového vytápění pro všechny typy podlah.

Přečtěte si více

Udržuje příjezdové cesty, chodníky i okapy bez námrazy a bez ledu

Přečtěte si více

Elektrické řešení podlahového vytápění pro každý projekt

Podlahové vytápění je kompatibilní s téměř všemi podlahovými povrchy a typy místností. Izolace podlahy zabraňuje úniku tepelné energie směrem dolů, což významně snižuje množství tepla absorbovaného podkladem.

Elektrické podlahové vytápění lze prakticky použít pod jakoukoliv finální úpravu podlahy. Nejlepším typem podlahy jsou podlahy s dobrou tepelnou vodivostí, aby se podlaha rychleji zahřála a aby se dosáhlo vyššího tepelného výkonu. Celý systém pak funguje velmi efektivně.

Přečtěte si více

Podlahové vytápění může být instalováno v každé místnosti domu, kanceláře nebo budovy. Místnosti se liší velikostí a běžně používají různé podlahové krytiny. Kliknutím níže se dozvíte více o podlahovém vytápění v různých místnostech.

Přečtěte si více

Použití izolace pod podlahou s elektrickým podlahovým vytápěním výrazně zkracuje dobu ohřevu a provozní náklady.

Přečtěte si více

Ať už se jedná o vytápění celého domu nebo vytápění jedné místnosti, náš průvodce vysvětluje, jak funguje elektrické podlahové vytápění a jak může systém pomoci udržet teplou místnost, když se venku ochladí.

Přečtěte si více

Náklady a instalace elektrického podlahového vytápění

Náklady na systém podlahového vytápění jsou nedílnou součástí rozhodovacího procesu pro případné renovace. Naučte se vše, co se týká nákladů na podlahové vytápění. Systémy, instalační a provozní náklady se liší v závislosti na velikosti a rozsahu projektu, požadovaném tepelném výstupu a denním / sezónním použití systému.

Náklady a instalace elektrického podlahového vytápění

Kolik stojí systém?

Náklady spojené s pořízením podlahového vytápění souvisejí s náklady na vlastní vytápění, náklady na instalaci a provoz, které se liší v závislosti na velikosti a rozsahu projektu, požadovaném tepelném výkonu a vytápěném prostoru.

Žádost o cenovou nabídku >

Kde koupit Warmup systémy?

Najděte si nejbližší obchod, kde nakoupíte naše výrobky od našich schválených prodejců. Po zakoupení nás kontaktujte a domluvte se na instalaci nebo na nalezení realizační firmy.

Najděte distributora >

Kdo bude systém instalovat?

K instalaci našich výrobků doporučujeme kvalifikovaného elektrikáře nebo instalatéra. Vždy se snažíme nabízet nejlepší služby, záruky a podporu pro realizaci instalace.

Kontaktujte nás >

Výhody elektrického podlahového vytápění

Z

Variabilní provedení a v podstatě žádná údržba

Bez objemných radiátorů, které zabírají místo na stěně a ubírají z podlahové plochy, jsou naše systémy snem každého bytového architekta. Podlahové vytápění umožňuje použití každého čtverečního metru domu bez radiátorů, které překážejí.

Z

Vhodné pro každý typ místnosti

Díky dostupnosti široké škály produktů a systémů existuje řešení prakticky pro jakýkoli typ projektu, ať už jde o novostavbu, rekonstrukci, modernizaci nebo renovaci – od jednoduché malé instalace až po instalaci v celém domě.

Z

Úspora nákladů a zvýšená energetická účinnost

Rozdělení domu vytápěného elektrickým podlahovým topením na zóny je jednoduché a na rozdíl od tradičních systémů, které provozují všechny místnosti současně, lze vytápění nastavit pro jednotlivé místnosti tam, kde je to potřeba. Lze tak dosáhnout snížení nákladů za energii až o 10-20%.

Z

Komfort díky rovnoměrnému rozložení tepla

Elektrické podlahové vytápění rozvede teplo po celé ploše podlahy pomocí nízkoteplotního sálavého tepla, spíše než vysokoteplotní “bodové vytápění“ spojené s otopnými tělesy. Oteplování velkého povrchu při nízké teplotě vytváří nejpohodlnější způsob vytápění.

Výhody elektrického podlahového vytápění

Další informace o Warmupu

O společnosti Warmup

Věříme, že poskytujeme ty nejlepší produkty, nejlepší služby, nejlepší záruky a nejlepší informace. To není slepá víra, je to víra založená na zkušenostech, které jsme lety získávali díky výzkumu a vývoji.

O společnosti Warmup

Z našeho blogu

Nejlepší podlaha 

Hlavní rozdíl mezi použitím různých typů podlah s podlahovým vytápěním je tepelná vodivost materiálu. Přečtěte si další informace o používání systému s různými typy.

Výhod a nevýhod podlahového vytápění

Podlahové vytápění je luxusním domovním prvkem jak v novostavbách, tak u rekonstrukcí. Tento blog pojednává o výhodách a nevýhodách podlahového vytápění.

Podlahové vytápění vs. radiátory

Výběr topného systému určuje způsob, kterým je teplo přenášeno a předáváno. Další informace o tom, jak se podlahové vytápění a radiátory liší, naleznete v tomto článk.