Hledáte termostat pro ovládání podlahového vytápění? V tomto článku se podíváme na ideální regulátory pro elektrické podlahové vytápění, aby topný systém pracoval v nejúčinnějším režimu. Budeme hovořit o:

  • Výhody regulace podlahového vytápění
  • Jak mohou chytré termostaty šetřit energii a peníze
  • Nejlepší termostat pro podlahové vytápění

Jaké jsou výhody pokojového termostatu pro podlahové vytápění?

Výběr správného regulátoru má zásadní význam pro maximální využití systému podlahového vytápění. Systémy podlahového vytápění jsou energeticky účinnější než tradiční topné systémy a termostat určený pro tento systém maximalizuje tuto účinnost, poskytuje přesné teplo a zároveň snižuje plýtvání energií.

Nabízíme širokou škálu termostatů vhodných pro všechna řešení podlahového vytápění a každý termostat zajišťuje odpovídající úroveň tepla podle požadavků pomocí čidel, která zjišťují aktuální okolní teplotu v prostoru.

Pokud dáváte přednost jednoduchému ovládání zapnutí/vypnutí, jsou vhodné naše ruční termostaty. Digitální termostat pro podlahové vytápění je skvělou volbou, pokud chcete nastavit základní plán vytápění. Pokud máte zájem o funkce, jako je dálkové ovládání z chytrého telefonu nebo automatické vytápění, pak je nejlepší naše řada chytrých regulátorů.

Proč je lepší chytrý termostat?

Podlahové vytápění nabízí nízké provozní náklady a použití inteligentního termostatu k ovládání topného systému může přispět k úspoře energie. Chytrý regulátor vylepšuje výhody programovatelného termostatu nejen tím, že umožňuje sestavení individuálního plánu vytápění, ale také tím, že umožňuje automatické vytápění a přístup přes chytrý telefon prostřednictvím aplikace Warmup MyHeating. V domácnosti tak bude vždy správná teplota ve správný čas – což výrazně zvyšuje energetickou účinnost a udržitelnost topného systému.

Termostat Element WiFi

Termostat Element WiFi je jednou z našich nejnovějších inovací v oblasti regulace podlahového vytápění a byl navržen s ohledem na jednoduchost a funkčnost. Termostat Element lze použít se všemi řešeními podlahového vytápění Warmup a využívá dotyková tlačítka s přehledným grafickým displejem pro přesné řízení tepla. Jeho klasický, diskrétní design znamená, že se bude hodit k jakémukoli interiéru a je plně kompatibilní s našimi aplikacemi pro chytré telefony

Element lze použít ve spojení se zařízením 6iE jako součást vícezónového vytápění. Podlahové vytápění lze instalovat jako “zóny”, což znamená použití samostatných systémů pro různé části domu, přičemž každá zóna je řízena vlastním termostatem. Ovládání lze provádět pomocí více termostatů z aplikace MyHeating nebo prostřednictvím online portálu MyWarmup.

Termostat Element WiFi je jednou z našich nejnovějších inovací v oblasti regulace podlahového vytápění

Zobrazit produkt

Termostat Element WiFi

Zobrazit produkt

Který termostat podlahového vytápění Warmup pro elektrické systémy je ten pravý?

Řešení elektrického podlahového vytápění jsou skvělá pro vnesení „neviditelného“ tepla do projektů renovace, protože jejich nízkoprofilový design a jednoduché způsoby instalace je předurčují k použití v jakékoli místnosti.

Téměř všechny naše regulátory lze použít s elektrickým podlahovým vytápěním Warmup, ale pokud si pořizujete nový systém nebo chcete upgradovat termostat, pak jsou ideální volbou naše termostaty 6iE nebo Element WiFi. Termostat 6iE je stylový, vysoce kvalitní regulátor s barevným displejem, díky kterému je ovládání topného systému stejně intuitivní jako používání telefonu.

Jak nastavit termostat podlahového vytápění

Všechny naše termostaty se snadno používají a jednoduše instalují a nastavují. Návod k obsluze termostatu, technické specifikace a další dokumenty k vybranému regulátoru naleznete na našich webových stránkách.

Chcete si pořídit nový termostat?

Získejte ještě dnes 1

bezplatnou online nabídku a najděte nejlepší regulátor nebo nás kontaktujte a najděte nejbližšího prodejce Warmup.